Verdere groei ERIMA: omzet in 2015 opnieuw gestegen

Verdere groei ERIMA: omzet in 2015 opnieuw gestegen

4. maart 2016

Positieve terugblik op het jaar 2015 bij ERIMA:  Het tweede jaar op rij heeft het bedrijf een tweecijferige omzetgroei gerealiseerd.  Met een concernresultaat van 58 miljoen Euro groeit de teamsportspecialist met 10 procent.

 

„Dat we na het geweldige resultaat van 2014 in 2015 nog verder konden groeien, maakt ons ongelofelijk blij. We hebben in 2015 in het bijzonder de focus gelegd op absolute Premium Quality, zowel bij onze producten als bij onze service. Dat heeft duidelijk opgebracht,“ verheugt ERIMA-eigenaar Wolfram Mannherz zich over de hernieuwde omzetgroei. Dit positief jaarresultaat werd reeds gewaardeerd met de onderscheiding „Hidden Champion 2015“ door de nieuwszender n-tv en toekenning van de actueel beste teamsport-leverancier door het vakblad SAZ.

 

Een reden voor de groei is volgens ERIMA de voetbal ERIMA HYBRID TRAINING. De bal verbrak vorig jaar alle verkooprecords en werd de absolute topseller op de markt.  De extreem succesvolle ballenserie werd hierdoor met 7 modellen uitgebreid. Deze en nog vele andere nieuwe producten zijn vanaf heden bij de sportvakhandel verkrijgbaar.

 

De vooruitzichten van 2016 stemt Wolfram Mannherz optimistisch: „Met onze nieuwigheden in het segment hardwaren en de teamlijnen RAZOR 2.0 en CLASSIC TEAM hebben we geweldige producten op de markt gebracht, die nu tijdens de voororderperiode goed onthaald worden bij onze partners binnen de sportvakhandel.  Wij vertrouwen erop ook in 2016 een groei te behalen.“

Foto: Wolfram Mannherz, ERIMA-eigenaar

 

Vragen?

ERIMA  e-mail: info@erima.be

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!