ERIMA OFFICIËLE PARTNER VAN VC GREENYARD MAASEIK

ERIMA OFFICIËLE PARTNER VAN VC GREENYARD MAASEIK

ERIMA stelt een nieuwe partnership voor in het volleybal: Met VC Greenyard Maaseik bouwt het Duitse teamsportmerk zijn engagement in deze sport verder uit.

 

De 4-jarige overeenkomst met VC Greenyard Maaseik vanaf 01 juli 2021 bevestigt de toppositie van ERIMA België als volleybalspecialist: De Maaseikse club is dé Belgische topclub, die de sportkleding van het teamsportmerk draagt. Naast de professionele spelers van het A-team worden ook de jeugdspelers van de club met de SQUAD teamlijn van ERIMA aangekleed. Deze lijn met lifestyle-karakter verenigt, met haar hoogwaardige materiaalmix, comfort en functionaliteit en zorgt in de kleurcombinatie rood/zwart/wit voor de perfecte uitstraling. Daarnaast zorgen de speciaal voor Greenyard Maaseik ontworpen wedstrijdshirts voor een extra attractieve look. Ook de sporttassen, talrijke basics en accessoires uit de uitgebreide ERIMA collectie ontbreken niet in de uitrusting van de club.

 

Met deze contractondertekening is de Belgische ERIMA directeur Kristof Cloostermans uiterst tevreden. Deze samenwerking betekent een nieuwe milestone in de succesvolle ERIMA sponsorstrategie: „Greenyard Maaseik past perfect in ons streven naar het hoogste niveau in onze kernsporten volleybal, handbal, voetbal, tennis en turnen. Ik ben ervan overtuigd, dat wij samen met Greenyard Maaseik het ERIMA motto ‚GET TOGETHER AND WIN’ uitstekend kunnen realiseren“, zegt Cloostermans.

 

Greenyard Maaseik voorzitter Raymond Cretskens verheugt zich ook op de nieuwe samenwerking: „Wij zijn trots met ERIMA een langetermijnpartner te hebben gevonden, die met zijn filosofie perfect bij ons past.”

Foto: bovenaan van links naar rechts: Marc Wagemakers (ERIMA) – Rudi Borkelmans (Vitissimo Sport) onderaan van links naar rechts: Kristof Cloostermans (ERIMA) – Raymond Cretskens (Greenyard Maaseik) - vrij voor gebruik

Vragen?

info@erima.be

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!