Andre Bachmann

Andre Bachmann

ERIMA Team: Andre Bachmann is de nieuwe Managing Director Verkoop en Marketing

 

Vanaf 17 augustus 2023 maakt Andre Bachmann deel uit van het ERIMA team als Managing Director sales and marketing. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de Duitse markt, de ERIMA dochterondernemingen, internationale zaken en e-commerce.

 

Deze 54-jarige had in de laaste jaren als bedrijfsleider van New Wave GmbH, jarenlang de leiding over de buiten -en binnendienst van alle New Wave merken.  Zijn laatste professionele station leidde hem naar de fietsindustrie, waar hij verantwoordelijk was voor de marketing en de verkoop als Managing Director bij Sigma-Elektro GmbH.

 

Bij ERIMA is hij verantwoordelijk voor de strategische en toekomstgerichte oriëntatie van de Duitse markt. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het management van ERIMA's dochterondernemingen, evenals international business en e-commerce. De getrainde zakenman met vele jaren ervaring in teamsport zal rechtstreeks rapporteren aan de eigenaar en bedrijfsleider, Wolfram Mannherz.

 

"Ik ben erg blij om voor het meest traditionele merk in de teamsportsector te kunnen werken en de toekomst mee vorm te kunnen geven", zegt de nieuwe Managing Director sales and marketing Andre Bachmann.

 

"Ik ben erg blij dat Andre Bachmann, iemand met jarenlange ervaring in de teamsportbusiness, met onmiddellijke ingang de volledige verkoop- en marketingafdeling van ERIMA komt leiden. Daarnaast zal hij ook de verantwoordelijkheid voor ERIMA als geheel op zich nemen als Managing Director", aldus Wolfram Mannherz, eigenaar en bedrijfsleider van ERIMA.

Foto: Andre Bachmann

Vragen? info@erima.be

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!