ERIMA OFFICIËLE PARTNER VAN DE KONINKLIJKE BELGISCHE HANDBALBOND (KBHB)

ERIMA OFFICIËLE PARTNER VAN DE KONINKLIJKE BELGISCHE HANDBALBOND (KBHB)

Met de ondertekening van een 3-jarig partnership stelt het Duitse sportkledingmerk ERIMA haar samenwerking met de Koninklijke Belgische Handbalbond (KBHB) voor. ERIMA is zo de komende 3 jaar de officiële kledingpartner van de KBHB.

Kristof Cloostermans (Sales Manager België) en Piet Moons (voorzitter KBHB) bekrachtigen deze samenwerking. Met haar uitgebreide gamma voorziet ERIMA alle nationale handbalteams, waaronder de Red Wolves, van hoogwaardige trainings-en wedstrijdoutfits met bijbehorende uitrusting. Draagcomfort en functionaliteit zijn 2 belangrijke pijlers binnen de ERIMA collectie en tevens ook van essentieel belang voor de snelle handbalsport.

„Door de groeiende populariteit van de handbalsport in België mede te danken aan de huidige successen van de Red Wolves en de rijke ERIMA handbaltraditie, is deze partnership voor ERIMA een evidente keuze. Onder het gekende ERIMA motto „GET TOGETHER AND WIN“ verheugen wij ons alvast op de samenwerking met de KBHB en de vele overwinningen van de nationale handbalploegen.“ aldus Kristof Cloostermans.

Foto: van links naar rechts: Kristof Cloostermans (ERIMA) – Piet Moons (KBHB) – vrij voor gebruik

Vragen? ERIMA e-mail: info@erima.be

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!