FAQ

Waar vind ik de passende keeperhandschoen?

 

Voor de match: Kwalitatief uiterst hoogwaardig; Uitsekende grip- en dempingeigenschappen; Gebruik van meest hoogwaardige latex en innovatieve materialen; Bijzonder geschikt voor ambitieuze keepers.

Voor de training: Kwalitatief hoogwaardig; Zeer goede grip- en dempingeigenschappen; Uiterst duurzaam dankzij gebruik van slijtvaste en robuuste materialen; Bijzonder geschikt voor dagelijkse training.

Voor de jeugd: Gedeeltelijk met speciale beschermende functies; Aparte maatindeling voor kinder- en jeugdmaten.

Waar vind ik de bijbehorende tas? 

 

Tassen worden in volgende categorieën ingedeeld:

  • Sporttassen: Universeel bruikbare tas voor elke sporter; Verkrijgbaar in 3 maten: Jumbo (XL), M, S
  • Spelertassen: Speciaal voor voetbal ontwikkelde spelertassen met apart bodemvak. Verkrijgbaar in 3 maten: Jumbo (XL), M, S
  • Rugzakken: Universeel bruikbare rugzakken voor training, spel en vrije tijd
  • Travel Bags: Speciale reistassen voor sporters
  • Andere Tassen: Schoentassen, shirtkoffer, toilettas, service koffer, enz.
Wat is het verschil tussen Matchballen, trainingsballen en speciale ballen? 

 

Matchballen: Kwalitatief uiterst hoogwaardig; Uitstekende speleigenschappen; Gebruik van nieuwste/innovatieve materialen en productiewijzen, volgens de internationale Verbandsnorm gecertificeerd (Vb. FIFA,IHF,DVV enz.)

Trainingsballen: Kwalitatief hoogwaardig; Zeer goede speleigenschappen; Uiterst duurzaam; Gebruik van robuuste en slijtvaste materialen; Onderhoudsvriendelijk; Bijzonder geschikt voor de dagelijkse training

Speciale ballen: Speciaal ontwikkelde ballen voor gebruik tijdens uitzonderlijke omstandigheden. Voorbeelden: Indoor / Futsal; Flootlight; Lightweight; Heavyweight

Wat is het verschil tussen polyester en polyamide? 

 

Beide synthetische vezels zijn uiterst scheurvast, nemen weinig vocht op (daardoor goed vochttransport van het lichaam weg) en zijn elastisch, kreukvrij maar ook gevoelig voor pilling. Polyamide is de meest vormvaste onder alle textiele vezels (ook in natte toestand) en is uiterst elastisch. Polyester heeft dankzij de kromming van de vezel een zeer goede veerkracht en is zeer licht. Bovendien is polyester vorm- en kleurvast en is resistent tegen zweet en UV-stralen (lichtecht). Polyester heeft een hoog smeltpunt en kan daarom met de transfertprocedure bedrukt worden.

Kunnen ERIMA producten beflockt worden? 

 

Omdat de individualisering van uitrustingen op gebied van teamsport een centraal gegeven is, wordt bij de ontwikkeling intensief op de te beflocken vlakken gelet. Alle gebruikte materialen zijn beflockbaar. Let op het informatieblad dat bij uw product geleverd wordt!

Wat is het verschil tussen het trainingstop en het sweatshirt? 

 

Trainingstop: Speciaal voor de training ontwikkeld, functioneel top dat zeer slijtvast en ademend is. Gedetailleerde informatie vindt u op de overeenkomstige productpagina.

Sweatshirt: Top vervaardigd met hoog katoenaandeel, daarom zeer vochtabsorberend en huidvriendelijk.

Wat zijn de verschillen tussen de ERIMA trainingspakken? 

 

Presentatiepak:Vrijetijdspak vervaardigd uit vormvast, gemakkelijk te onderhouden weefsel, meestal ademende microvezel, licht gevoerd met Mesh-materiaal.

Polyesterpak:Vrijetijds- en trainingspak vervaardigd uit glanzend gebreid weefsel met een licht geruwde binnenkant.

Trainingspak: Trainingspak vervaardigd uit zeer slijtvaste en rekbare interlock. Nauw aansluitende en geribte inzetstukken aan de kuiten geven de voetballer een optimaal balgevoel. Gedetailleerde informatie over de samenstellingen van materialen en hun eigenschappen vindt u op de overeenkomstige productpagina.

Hoe snel kunnen ERIMA producten geleverd worden? 

 

Alle ERIMA artikelen zijn binnen slechts enkele dagen leverbaar – ook bestellingen met grotere aantallen kunnen binnen kortste tijd afgehandeld worden.

Kan ik ERIMA producten op een later datum bijbestellen? 

 

Ja, tot 4 Jaar. Informatie over de looptijden van bepaalde producten kunt u bij uw sportvakhandelaar krijgen.

Waar kan ik ERIMA producten kopen? 

 

ERIMA producten kunt u uitsluitend via uw sportvakhandelaar verkrijgen.

 

SAMEN WINNEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!