JOUW SPORTMERK

Wij zijn het merk van de teamsporters, de wedstrijdsporters, de enthousiastelingen. We zijn er voor iedereen – we zijn het authentieke merk van alle sportvrouwen en -mannen. We ondersteunen je met waanzinnig goede sportkleding. Voor ons ben je meer dan een nummer, want je hoort bij ons – je bent lid van ons TEAM.

meer ervaren

ONS WIJ-GEVOEL

Bij ERIMA winnen WE samen. We staan achter je – of je nu wint of verliest. Wij willen de STOF zijn waarmee je dromen werkelijkheid worden. Jouw energie geeft ons kracht en stimuleert ons. Jouw inzet is onze motivatie om het beste uit onszelf te halen – je transpiratie en je vreugdetranen zijn onze brandstof voor de toekomst.

Ons credo luidt: SAMEN WINNEN – en dat al sinds 1900.

Wij verbinden traditie met de allerbeste kwaliteit en passie voor alles wat we doen. Lees hier waar wij voor staan, wat ons onderscheidt, waar we trots op zijn, hoe jij deel kunt uitmaken van ons team en hoe je met onze uitrusting een complete sporter kunt worden.

de erima waarden

Teamsport is ons sterke punt

We voelen ons thuis op alle sportvelden en in alle sporthallen: overal waar passie voor de sport mensen tot topprestaties brengt of blauwe plekken graag voor het team op de koop toe worden genomen. De teamsportgedachte is diep verankerd in ons ERIMA DNA. Teamsport betekent vooral GEMEENSCHAPPELIJKHEID. Wij zien onszelf als deel van het team en willen jullie ondersteunen – zo goed als we kunnen. De ERIMA sportkleding, met onze kleurrijke teamlines en shirts, vormt de basis die het mogelijk maakt om van getalenteerde individuen een zichtbare gemeenschap te maken. Ons design geeft identiteit en draagt bij tot het WIJ-gevoel in de vereniging.

#SamenWinnen

SAMEN met onze sponsoring partners in de professionele sport leven wij voor de waarden van ons merk. Al vele jaren lang werken we nauw en vertrouwelijk samen met onze partners. Ons ERIMA hart gaat niet alleen uit naar voetbal, handbal en volleybal. We heten de complete sportwereld van harte welkom, inclusief alle sporten die minder in de belangstelling staan of minder bekend zijn. De groenen, de witten, die met de buitenissige shirts – sportkleding is meer dan een middel tot het doel – ERIMA designs geven een 'WIJ-kunnen-alles-bereiken-identiteit'.

Sponsoring

SPORTSWEAR SINCE 1900

ERIMA stond al in de 20e eeuw bekend als pionier op het gebied van eersteklas kwaliteit en innovatie. Sinds het begin van onze bedrijfshistorie garanderen we de allerbeste kwaliteit voor schappelijke prijzen. Vaak is een korte blik in het familie-fotoalbum genoeg om te ontdekken dat overgrootvader op het sportveld al ERIMA kleding droeg. De kleding is nu aangepast aan de moderne trends zonder dat de duidelijk herkenbare ERIMA stijl is verdwenen. Het brede assortiment voor jong en oud is zo opgezet dat het iedere sportieve wens kan vervullen, zodat alle sporters een basis wordt geboden waarop ze verder kunnen bouwen.

historie

ERIMA HOME OF TEAMSPORT

ERIMA HOME OF TEAMSPORT

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!