Uniek evenement bij 1. FC Köln exclusief voor ERIMA-bedrijfspartners

Uniek evenement bij 1. FC Köln exclusief voor ERIMA-bedrijfspartners

26. mei 2016

Kort voor het seizoenseinde bedankt ERIMA haar partners met een éénmalig event voor haar jarenlange trouwe partners:  om en bij de 60 bedrijfspartners van het sportmerk beleefden een zéér bijzondere thuismatch bij 1. FC Keulen.

 

Bij de laatste thuismatch van 1. FC Keulen tegen SV Werder Bremen was ERIMA met haar partners present.  Bovendien bood de sportartikelfabrikant haar bedrijfspartners een uniek programma rond het voetbal.  Zo begon het klantenevent met een exclusieve rondleiding door het Rhein-Energie stadion.  Daarop aansluitend konden de ERIMA-partners de match bijwonen, die becommentarieerd werd door de journalist Jörg Wontorra en konden ze een aantal persoonlijkheden uit de sportwereld ontmoeten.  Naast de voormalige presentator van SPORT 1 waren ook FC-vice-president Toni Schumacher, de voormalige nationale speler en FC-legende Bernd Cullmann, Klaus Smentek – plaatsvervangend hoofdredacteur van Kicker Sportmagazine – alsook de topturner en FC-erenlid Fabian Hambüchen te gast.

 

Samen met haar sponsorpartners organiseert de zwabische sportartikelfabrikant regelmatig spectaculaire events zoals deze.  De evenementen in het Rhein-Energie STADION behoren hierbij sinds het begin van het partnerschap in 2012 tot de meest geliefde en grootste klantenevents.  “Samen met FC zetten we steeds iets cools op poten.  De deelname van de presentator Jörg Wontorra was dit keer het absolute hoogtepunt – dat was iets zeer bijzonders en blijft ons zeker nog lang bij in onze herinneringen”, volgens ERIMA-eigenaar Wolfram Mannherz na het klantenevent.

 

Vragen?

ERIMA  e-mail: info@erima.be

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!