Teamsport en meer... ERIMA presenteert het collectieboek 2013.

Teamsport en meer... ERIMA presenteert het collectieboek 2013.

28. januari 2013

Het collectieboek 2013 staat volledig in het teken van hoogwaardige en innovatieve producten.

Het  bedrijfsmotto  „GET TOGETHER AND WIN“ van de Duitse marktleider in teamsport wordt weerspiegeld in de presentatie van het uitgebreide assortiment.

 

De nieuwe teamlijn kreeg de naam CLUB 1900, die refereert naar de oprichting van het merk in het jaar 1900. Met de CLUB 1900-lijn stelt het merk een compleet nieuw design voor waarin asymmetrische elementen centraal staan.

De in zeven klassieke teamsportkleuren verkrijgbare lijn, zoals rood/wit en new royal/zwart of het modieuze curacao/zwart is vervaardigd uit hoogwaardig, sneldrogend functioneel materiaal en overtuigt in topkwaliteit tegen een uiterst interessante prijs.

 

Compleet nieuw is ook de 5-CUBES-collectie, met een in drie klassieke teamsportkleuren verkrijgbare presentatiepak, sweatshirts en bijhorende sweatpants. Daarnaast presenteert ERIMA de nieuwe BASICS-collectie voor kinderen, dames en heren met een keuze uit meerdere modieuze en klassieke kleuren.

 

Uiteraard bevat het ERIMA-collectieboek alle andere bestaande teamsportlijnen, een uitgebreid shirtassortiment, de hoogwaardige ERIMA- active wear en de volledige hardware-collectie gaande van ballen en scheenbeschermers tot keepershandschoenen, tassen en omvangrijke sportaccessoires.

Informatie:

ERIMA België: T. 02/7254592 - info@erima.be - www.erima.be

 

 

 

 

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!