SG Flensburg-Handewitt wint duitse handbalbeker en stelt nieuw ERIMA-shirt voor

SG Flensburg-Handewitt wint duitse handbalbeker en stelt nieuw ERIMA-shirt voor

19. mei 2015

Nadat ERIMA en SG Flensburg-Handewitt het shirt voor het nieuwe seizoen presenteerden, behaalde SG na twee spannende en sensationele wedstrijden ook nog de duitse handbalbeker.

 

Na de geslaagde ERIMA- warm up party op het terrein van Reifen Helm in Hamburg, werd het op zaterdag voor SG Flensburg-Handewitt bij de REWE-finale  bittere ernst:  In de halve finale moesten ze tegen de Rhein-Neckar Leeuwen spelen.  Het kort ervoor gepresenteerde shirt voor het seizoen 2015/16  werd in de spannende wedstrijd, waarin SG in de laatste seconden de overwinning behaalde, (24:23, 10:10) onmiddellijk aan een eerste praktijktest onderworpen.  Daarmee behaalde het team voor de vijfde maal op rij de bekerfinale.

 

De halve finale wedstrijd bleek niet de laatste handbalthriller van het weekend zijn:  Op zondag kwam SG Flensburg-Handewitt in de finale oog in oog te staan met SC Magdeburg.  Omdat de match na de reguliere speeltijd onbeslist was, kwamen er verlengingen.  Toen ook deze met de stand 27:27 (24:24, 11:11) eindigde, moest deze dramatische wedstrijd in zevenmeterwerpen beslist worden, waarbij SG met 5:4 kon winnen.  Zo behaalde SG uiteindelijk voor de vierde maal de duitse handbalbeker.

 

Het nieuwe shirt is uiteraard in de clubkleuren ontworpen.  Ook het geliefde 5-CUBES design blijft  in het komende seizoen behouden, maar deze krijgen wel een nieuwe look: afgestemd op de nieuwe ERIMA GRAFFIC 5-C serie, staan de nieuwe 5-CUBES op de schouder en de rug in een trendy grafittiprint.  De eerste overwinning in de nieuwe outfit is alvast een goed voorteken voor het seizoen 2015/16.

 

Foto’s:

 

  1. SG Flensburg-Handewitt wint de DHB-beker 2015 in ERIMA

  2. Het ERIMA-shirt van SG Flensburg-Handewitt voor het volgende seizoen heeft  in de DHB halvebekerfinale reeds zijn eerste praktijktest gehad.

     

     

    Vragen?

Contacteer ERIMA email: info@erima.be – internet: www.erima.be

 

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!