Nieuwe catalogus 2018: ERIMA pakt uit met tal van nieuwigheden

Nieuwe catalogus 2018:  ERIMA pakt uit met tal van nieuwigheden

Talrijke nieuwigheden en innovaties, maar ook van oudsher gekende en traditionele producten worden op de meer dan 450 bladzijden gepresenteerd.

 

Vakhandelaars en klanten kunnen zich op een veelvoud aan productnieuwigheden rond teamsport verheugen: In het jaar 2018 zet de sportartikelfabrikant uit Pfullingen in op twee nieuwe teamlijnen, die over de ganse lijn weten te overtuigen. Met de PREMIUM ONE 2.0 wordt de Premium-lijn van de teamsportspecialist in een tweede generatie opnieuw gelanceerd. Ze combineert een moderne look met hoogwaardige materialen voor het beste draagcomfort. Een perfecte pasvorm en markante stretch-inzetstukken met 3D-effect ronden de look optimaal af. Met de LIGA 2.0 krijgt een andere teamlijn van het zwabische tranditiemerk een vervolg. Deze lijn maakt indruk door een modern, driekleurig design met contrasterende elementen en biedt in 10 verschillende kleurcombinaties elke club de mogelijkheid zijn teamuitrusting perfect op de clubkleuren af te stemmen.

 

De comfortabele, sportieve ERIMA-Basics zijn eveneens verder ontwikkeld en de splinternieuwe Essentials trekt de aandacht dankzij de opvallende logo-prints. Ook op het vlak van hardware zet ERIMA in op innovatie: Met de SKINATOR en de FLEXINATOR presenteert de teamsportspecialist twee revolutionaire keepershandschoenen, die qua pasvorm en flexibiliteit ongeëvenaard zijn. De nieuwigheden 2018 worden vervolledigd door ruime keuze aan shirts voor alle teamsporten en functionele wedstrijdkleding voor atletiek vervolledigen de nieuwigheden 2018.

 

De nieuwe catalogus is reeds beschikbaar op de ERIMA-hompage en is eveneens als PDF te downloaden. Als onderdeel van de cataloguspublicatie staan de productfoto’s in de ERIMA- Mediapool ter beschikking van de vakhandelaars voor promotioneel gebruik.

 

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!