Keepershandschoen ERIMA FLEXINATOR met iF DESIGN AWARD bekroond.

Keepershandschoen ERIMA FLEXINATOR met iF DESIGN AWARD bekroond.

De ERIMA FLEXINATOR werd binnen het segment sportproduct als winnaar uitgekozen. In het bijzonder overtuigde de door CHRISTOFNIXdesign ontworpen keepershandschoen door zijn innovatieve technologie en het moderne breidesign.

 

De ERIMA FLEXINATOR past zich door de flexibele bovenhand perfect aan de hand van de keeper aan en zorgt voor een compleet nieuw balgevoel. Daarmee kon de FLEXINATOR de 63-koppige, onafhankelijke, internationale jury van experten overtuigen en kwam zo van de 6.400 inzendingen uit 54 landen als winnaar uit de bus.

 

“Innovatie en design behoren tot de standaardwaarden bij ERIMA. Wij verheugen ons er ten zeerste op, dat de FLEXINATOR binnen deze segmenten kon scoren en op deze manier zo een prestigieuze prijs kon winnen.”, verklaart de enthousiaste ERIMA-eigenaar, Wolfram Mannherz. En ook designer Christof Nix verheugt zich over het lof van de jury: “Het bestaande in vraag stellen en nieuwe technlogieën inzetten is niet altijd de makkelijkste weg en vraagt moed – de technische omzetting van de FLEXINATOR-designs was voor het ERIMA-team een echte uitdaging en ik ben zeer tevreden dat de moed tot vernieuwing met de iF Design Award beloond werd.”

 

Sinds 65 jaar is de iF Design Award een wereldwijd, erkent begrip, wanneer het om een uitstekend ontwerp gaat. Deze award behoort tot de belangrijkste designprijzen wereldwijd en wordt jaarlijks op het iF International Forum Design GmbH te Hannover uitgereikt. Alle bekroonde bijdragen worden in de iF World Design Guide gepresenteerd, in de iF Design App gepubliceerd en op de iF Design Exhibition Hamburg tentoongesteld.

 

Foto’s: (1) de gebreide bovenhand van de ERIMA FLEXINATOR zorgt voor een nog nooit eerder geziene flexibiliteit.

(2) De door extra dempingsmateriaal verstevigde punch-zone zorgt voor een ideaal balgevoel bij het wegstompen van de bal.

ERIMA Persfoto’s: vrij voor gebruik

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!