Het nieuwe ERIMA-collectieboek is vanaf nu online beschikbaar om te downloaden

Het nieuwe ERIMA-collectieboek is vanaf nu online beschikbaar om te downloaden

20. januari 2016

Ontdek naast de bestaande collectie, talrijke aantrekkelijke nieuwigheden, zoals de nieuwe teamlines RAZOR 2.0 en CLASSIC TEAM.  In de catalogus van dit jaar wordt in het bijzonder de focus gelegd op de alom bekende ERIMA-PREMIUM QUALITY.

 

Bij de teamline RAZOR 2.0 werd het design van de succesvolle teamline RAZOR vernieuwd. Met haar dynamische uitstraling is deze lijn de absolute blikvanger bij alle sportieve activiteiten. De teamline CLASSIC TEAM is daarentegen de meer klassieke teamsportcollectie van ERIMA en biedt vooral veel plaats voor opdruk en veredeling.  Naast de nieuwe teamlines staan in het collectieboek 2016 verder nog meer textielnieuwigheden om te ontdekken zoals o.a. unieke shirts.

 

In het segment hardwaren zijn er zowel bij de voetballen als bij de handballen indrukwekkende innovaties.  In het bijzonder de ERIMA HYBRID SERIES, die reeds in 2015 alle records bij ERIMA brak. Nu is deze ballenserie verder uitgebreid en biedt daardoor robuuste voetballen met excellente speleigenschappen voor iedere gelegenheid.

Compleet nieuw is bovendien de handbal ERIMA GRIPTONYTE TRAINING, die door een innovatieve technologie een buitengewoon zachte grip biedt.

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!