ERIMA stelt Olympiacollectie voor:

ERIMA stelt Olympiacollectie voor:

4. februari 2014

In de nieuwe PREMIUM ONE – collectie gaan de Oostenrijkse Olympiadeelnemers aan de Olympische winterspelen 2014 in Sotschi bij de paralympics aan de start. De hiervoor speciaal ontwikkelde collectie werd door prominente atleten van het ÖOC (Oostenrijks Olympisch comité) en van het ÖPC (Oostenrijks paralympisch comité) voorgesteld.

 Net als tijdens de winterspelen in Vancouver en de zomerspelen in Londen ondersteunt ERIMA ook in Sotschi de atleten van het ÖOC en van het ÖPC met sportkleding.

De sporters worden aangekleed in de splinternieuwe teamsportlijn PREMIUM ONE, met trainingspakken, polo’s, sweatshirts e.a.

 Dankzij het gebruik van het Mechanical Stretch- materiaal beschikken alle items uit deze collectie over een perfecte pasvorm. Ook innovatieve features als elleboogplooien en geribte inzetstukken versterken deze eigenschap.

 „De PREMIUM ONE is – zoals de naam het zegt – een lijn in absolute premium-kwaliteit en de meest hoogwaardige Olympia-collectie tot nu toe. „De ervaringen van de spelen in Vancouver en in Londen hebben bijgedragen tot de ontwikkeling van deze lijn“, zegt ERIMA-Oostenrijk Directeur Willy Grims over de nieuwe Olympiacollectie.

 De PREMIUM ONE lijn is vanaf eind februari ook in de sportvakhandel verkrijgbaar.

 Voor vragen:

info@erima.be

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!