ERIMA PRESENTEERT NIEUWIGHEDEN 2016

ERIMA PRESENTEERT NIEUWIGHEDEN 2016

21. december 2015

In het kader van een teamsportevent bij 1. FC Köln presenteert ERIMA de nieuwigheden van het jaar 2016 aan een selectie van vakhandelaars en media-vertegenwoordigers.  Na een exclusieve rondleiding door het Rhein-Energie stadion werd het mysterie rond de nieuwe releases van 2016 tijdens een modeshow doorbroken.

 

Voor de wedstrijd van 1. FC Köln tegen 1. FSV Mainz 05 presenteerde ERIMA aan geselecteerde partners de nieuwe producten voor het volgende jaar.

Hierbij werd in het bijzonder de focus gelegd op de twee nieuwe teamlines van ERIMA:

De teamline RAZOR 2.0 en de CLASSIC TEAM line.   De presentatie is reeds geïntegreerd in het jaarlijkse ERIMA- teamsportevent bij 1. FC Köln, waarbij de ERIMA-vakhandelaars in het stadion oude contacten kunnen onderhouden en nieuwe relaties kunnen aanknopen.  Er waren ook enkele vertegenwoordigers van de media uitgenodigd.

 

Spectaculaire events zoals deze organiseert de zwabische sportfabrikant samen met haar partners op regelmatige tijdstippen.  „De teamsportevents zijn voor ons een kans om onze vakhandelaars en partners te bedanken en hun werk naar waarde te schatten.  Deze events bieden talrijke mogelijkheden om te netwerken en professionele contacten te versterken.  Bovendien kunnen we onze goede vakhandelpartners op deze dagen uitvoerig over nieuws bij ERIMA informeren“, verklaart ERIMA-eigenaar Wolfram Mannherz de achtergrond van deze teamsportevents.

 

Zo zijn sinds het begin van het partnerschap met 1. FC Köln teamsportevents in het Rhein-Energie stadion een traditie.  Sinds 2012 bewandelen de succesvolle partners gemeenschappelijke wegen.  „Wij zijn trots een club zoals 1. FC Köln tot onze meerjarige partners te kunnen tellen.  Samen hebben we tot hiertoe leuke en deels ook zeer gekke projecten gerealiseerd en daarbij telkens veel plezier gehad.  Met dit partnerschap kan men alleen maar samen winnen zoals het ERIMA-MOTTO zegt: „GET TOGETHER AND WIN“, zo beschrijft Mannherz de traditierijke samenwerking met 1. FC Köln.

 

Foto: De ERIMA-teamsportevents bij 1. FC Köln zijn bij de ERIMA-partners zeer geliefd.  ERIMA persfoto: vrij voor gebruik.

 

Vragen?

Contacteer ERIMA email: info@erima.be – internet: www.erima.be

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!