ERIMA presenteert nieuwe milieuvriendelijke seizoenscollectie Green Concept

ERIMA presenteert nieuwe milieuvriendelijke seizoenscollectie Green Concept

2. maart 2015

Nog tot eind maart loopt de voororderperiode van de ERIMA-seizoenscollectie Green Concept herfst/winter. Milieubewuste materialen, een uitgebreide maatrange en vele combinatiemogelijkheden kenmerken deze collectie.

 

De nieuwe ERIMA- seizoenscollectie herfst/winter 2015 is een hippe training-, workout- en runninglijn, die met knalkleuren en trendy snitten overtuigt. Door de brede maatrange kan werkelijk iedereen een passende outfit vinden

 

De damescollectie is onderverdeeld in drie categorieën: Green workout is verkrijgbaar in de maten 34-42;  Green training in de maten 42-50 en de Green running- items in de maten 34-44. De herenmaten gaan in de categorie Green training van S-5XL en in Green running van S-XXL.

 

De collectie is samengesteld uit een kleurenpallet dat tal van mogelijkheden biedt. De basisitems in orange pop, lemon green en in silex passen bijvoorbeeld perfect bij alle andere items van de collectie. Ook de artikelen in de overige kleuren laten zich tot bijzondere outfits samenstellen zodat iedereen zijn gading vindt.

 

ERIMA hecht bij Green Concept bovendien groot belang aan ecologische materialen. Het meerendeel van de artikelen is vervaardigd uit biokatoen of recycled polyester. „De vraag naar milieuvriendelijke materialen in de markt stijgt. Ik ben zeer blij, dat ERIMA met deze Green Concept – collectie een trendy antwoord biedt op deze ontwikkeling.“, zegt eigenaar Wolfram Mannherz over deze nieuwe seizoenscollectie.

 

 

Vragen?

Contacteer ERIMA email: info@erima.be – internet: www.erima.be

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!