ERIMA PRESENTEERT COLLECTIEBOEK 2016

ERIMA PRESENTEERT COLLECTIEBOEK 2016

26. januari 2016

Het nieuwe ERIMA-collectieboek wordt eerstdaags bij de vakhandel geleverd en staat vanaf heden online als download beschikbaar.  Naast de bestaande collectie, zijn er talrijke aantrekkelijke nieuwigheden te ontdekken zoals de nieuwe teamlijnen RAZOR 2.0 en Classic Team.  In de catalogus van dit jaar wordt in het bijzonder de focus gelegd op de alom bekende ERIMA-PREMIUM QUALITY.

 

Naar goede gewoonte begint het ERIMA-jaar met het publiek maken van het collectieboek, dat de volledige collectie van het Zwabische sportmerk omvat en zo de verkoop van de nieuwigheden inleidt.  Dit jaar presenteert de nieuwe ERIMA-catalogus twee nieuwe teamlijnen en indrukwekkende innovaties binnen het segment hardware.

 

Bij de teamline RAZOR 2.0 werd het design van de succesvolle teamline RAZOR vernieuwd. Met haar dynamische uitstraling is deze lijn de absolute blikvanger bij alle sportieve activiteiten. De teamline CLASSIC TEAM is daarentegen de meer klassieke teamsportcollectie van ERIMA en biedt optimale veredelingsmogelijkheden.  Naast de nieuwe teamlines staan in het collectieboek 2016 verder nog meer textielnieuwigheden om te ontdekken zoals o.a. trainingspakken en shirts.

 

In het segment hardware zijn er zowel bij de voetballen als bij de handballen indrukwekkende innovaties.  In het bijzonder de ERIMA HYBRID SERIES, die reeds in 2015 alle records bij ERIMA brak. Nu is deze ballenserie verder uitgebreid met o.a. de ERIMA HYBRID MATCH, de ERIMA HYBRID Lite en de ERIMA HYBRID FUTSAL en biedt zo robuuste voetballen met excellente speleigenschappen voor iedere gelegenheid.

Compleet nieuw is bovendien de handbal ERIMA GRIPTONYTE TRAINING, die door een innovatieve technologie een buitengewoon zachte grip biedt.

 

Het ERIMA-collectieboek laat het 80-jarige firmamotto “De garantie van kwaliteit” herleven door de informatieve pagina’s rondom de actuele productkwaliteit.  Hier wordt zeer concreet getoond welke status kwaliteit bij de ontwikkeling van ERIMA-producten inneemt.  De geïntegreerde overzichtpagina’s geven de vakhandel een leidraad waarmee de voordelen van ERIMA-producten – de onbeperkte Premium Quality – nog makkelijker te identificeren en te verklaren zijn.

 

 

Vragen?

ERIMA  e-mail: info@erima.be

 

 

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!