ERIMA neemt opnieuw een top- handbalclub onder contract: de Rhein-Neckar Löwen

ERIMA neemt opnieuw een top- handbalclub onder contract: de Rhein-Neckar Löwen

3. september 2014

ERIMA stelt een nieuwe partnerschap voor in handbal: Met de Rhein-Neckar Löwen bouwt het teamsportmerk zijn engagement in deze sport verder uit.

 

De overeenkomst met de Rhein-Neckar Löwen vanaf 01 juli 2015 bevestigt de toppositie van ERIMA als handbalspecialist: De Mannheimse club is na Champions League - winnaar SG Flensburg Handewitt en TBV Lemgo de derde topclub, die de sportkleding van het teamsportmerk draagt. Naast de professionele spelers worden ook alle andere teams en het jeugdopleidingscentrum van de club met de  premiumproducten van de uitgebreide ERIMA-collectie aangekleed.

 

Na de contractondertekening, die onder regie stond van het Keulense agentschap SPORTS FIRST, was ERIMA-eigenaar Wolfram Mannherz uiterst tevreden. Deze samenwerking betekent een nieuwe milestone in de succesvolle ERIMA- sponsorstrategie: „De Löwen passen perfect in ons streven naar het hoogste niveau in onze kernsporten handbal, voetbal, volleybal, tennis en turnen. Ik ben ervan overtuigd, dat wij samen met de Löwen het ERIMA- motto ‚GET TOGETHER AND WIN’ uitstekend kunnen realiseren“, zegt Mannherz.

 

Löwen- teammanager Oliver Roggisch verheugt zich ook op de nieuwe samenwerking: „Wij zijn trots met ERIMA een langetermijnpartner te hebben gevonden, die met zijn filosofie perfect bij ons past. Bovendien biedt dezelfde regionale ligging van beide partners tal van mogeljkheden.“

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!