ERIMA en SG Dynamo Dresden starten partnerschap met exclusief shirt

ERIMA en SG Dynamo Dresden starten partnerschap met exclusief shirt

6. augustus 2015

Met de presentatie van het speciaal door ERIMA ontwikkelde thuisshirt voor SG Dynamo Dresden (SGD) start de partnerschap tussen de sportartikelfabrikant en de club uit de 3. voetbalklasse van de Bundesliga.  Reeds in mei hebben beide partijen de samenwerking voor de duur van 3 jaar bekendgemaakt.

 

Nadat het nieuwe uitshirt enkele weken geleden in het social netwerk van ERIMA en SGD voorgesteld werd, wordt nu ook het thuisshirt gepresenteerd.  Door de vele individuele highlights, speciaal afgestemd op SGD, het optimaal draagcomfort en een uitgesproken design zijn de topkwaliteiten van dit shirt.

 

Zoals gewoonlijk heeft het thuisshirt van SG Dynamo Dresden de klassieke kleuren geel/zwart.  Het shirt werd opgesmukt met een stippellijn-optiek en een kraag met knopen.  Het uitshirt heeft voor het komende seizoen een compleet nieuwe look gekregen: Wat wijnrood was, is wit/geel/zwart geworden.

 

Boven het rugnummer staat bij de beide shirts het opschrift „Dresden“.  Het hoogwaardig gestikte SGD logo en de gestikte slogan „in het hart verenigt“ op de rugzijde van de kraag– gelinkt aan de succesvolle samenwerking in de jaren 90 – vergroten de originaliteit van de shirts.  De uit bijzonder sneldrogend materiaal vervaardigde shirts zijn bovendien tot in de kleinste details uniek: een eigen ontworpen hologram, een speciaal etiket en de ERIMA-wings op de mouwen zijn karakteristieke kenmerken, die het merk herkenning schenken.

 

Foto: Presentatie van het nieuwe thuisshirt 2015; SGD samen met uitruster ERIMA in Rundkino Dresden.

ERIMA persfoto: vrij voor gebruik

 

 

 

Vragen?

Contacteer ERIMA email: info@erima.be – internet: www.erima.be

 

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!