ERIMA en de Duitse Turnbond verlengen hun langlopend partnerschap

ERIMA en de Duitse Turnbond verlengen hun langlopend partnerschap

14. april 2016

Sportfabrikant ERIMA blijft tot eind 2020 de officiële kledingpartner van de Duitse Turnbond (DTB).  Al sinds 2003 vertrouwt de op één na grootste sportbond van Duitsland op het traditionele merk ERIMA.

 

De verlenging van de jarenlange, succesvolle samenwerking tussen ERIMA en de Duitse Turnbond werd tijdens een persconferentie bekend gemaakt. Met de aanwezigheid van topturners Fabian Hambüchen, 38-voudig Duits kampioen, en Elisabeth Seitz, 15-voudig Duits kampioen, alsook de succescoach Ulla Koch zette de DFB de heuglijke berichtgeving kracht bij. Ze behaalden het absolute hoogtepunt van het jaar voor het Turn Team Duitsland door zich te plaatsen voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

 

Met ongeveer vijf miljoen leden en 20.000 verenigingen is de DTB als bond voor Turnen en Gymnastiek de tweede grootste topsportbond van Duitsland. ERIMA kleedt atleten uit alle DTB-disciplines en ondersteunt daarmee o.a. de nationale teams voor turnen, trampoline-springen, aerobics en de ritmische gymnastiek. Daarbij zorgt ERIMA voor een passende uitstraling door ondersteuning bij topsport-evenementen en door het voorzien van kleding voor de verschillende talentenscholen.

 

Foto: Rainer Brechtken (DTB-President), Stefan Bartsch (ERIMA Marketing), Elisabeth Seitz en Fabian Hambüchen.

 

Vragen?

ERIMA  e-mail: info@erima.be -  Internet: www.erima.be

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!