ERIMA doneert voor Kerstmis aan kinderen in Albanië en Kosovo

ERIMA doneert voor Kerstmis aan kinderen in Albanië en Kosovo

22. december 2014

Voor Kerst laat ERIMA kinderogen stralen: via de Don Bosco Mission Bonn doneert  ERIMA meer dan 9.000 T-shirts en polo‘s aan hulpbehoevende kinderen van de vier salesiaanse gemeenschappen in Albanië en in Kosovo.

 

De Salesianen van  Don Bosco zijn met ongeveer 16.000 leden de tweede grootste Rooms-Katholieke beweging ter wereld. De jeugdwerking hoort naast de pedagogische en mentale jeudzorg tot de centrale missie van de beweging. Zo ook in de vier gemeenschappen in Albanië en in Kosovo: De kinderen krijgen dankzij de organisatie bijvoorbeeld de kans om naar school te gaan. Bovendien staan er bijna dagelijks verschillende sportactiviteiten voor kinderen en jongeren op het programma.

 

De werking van de salesianen richt zich voornamelijk op arme kinderen uit kansarme gezinnen maar daarnaast richt de organisatie zich ook op kinderen en jongeren die door leermoeilijkheden en opvallend gedrag van de normale schoollessen worden uitgesloten.

 

ERIMA wilt deze indrukwekkende werking zeer graag ondersteunen en doneert meer dan  9.000 T-shirts en polo‘s aan de Don Bosco Missie. De kinderen en jongeren waarvan de familie zich geen geschenken kan veroorloven, ontvingen de ERIMA- geschenken kort voor het kerstfeest.

 

 

Foto: De kinderen en jongeren van de salesiaanse gemeenschap in Albanië en in Kosovo verheugen zich over de ERIMA- geschenken. Persfoto ERIMA (Vrij voor gebruik).

Vragen?

ERIMA  e-mail: info@erima.be

ANDERE ONDERWERPEN

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!