TEAMSPORTSPECIALIST ZOEKT CLUB

Teamsport zit in ons DNA. Ben jij op zoek naar uniforme sportkleding voor jezelf en jouw team? Profiteer van meer dan 120 jaar ervaring in het uitrusten van clubs en teams in een breed scala aan sporten. Of het nu gaat om een amateurclub, een professioneel team of een bedrijf, schrijf ons - wij zullen je adviseren!

contact met ons opnemen

Jouw teamoutfit

Of het nu gaat om individuele shirts, trainingspakken, T-shirts, equipment of fanartikelen - met ERIMA zijn jij en jouw team perfect uitgerust voor het volgende seizoen of het komende evenement. Dankzij het mix & match principe kan je ook verschillende modellen en maten combineren. Wij bieden elke club en elk team een onverslaanbare teamkorting!

 

Naar onze catalogi

Jouw individuele clubcatalogus

Wij bezorgen jou een eigen clubcatalogus of flyer met jouw clublogo en jouw individuele clubcollectie. Dit als PDF om online door te bladeren.

 

MY ERIMA Configurator

Maak jouw teamoutfit bestaande uit shirt en short met jouw eigen design in een op maat gemaakt ontwerp. Er zijn geen grenzen aan jouw creativiteit en design. 

Ontwerp shirt nu

Service zoals voor professionals

Voel je als een pro en kleed je zo! Als traditioneel bedrijf steunen wij naast onze sponsorpartners ook kleinere, regionale clubs. Of het nu gaat om een regionale competitie, nationale competitie, loopgroep of bedrijfsevenement - ERIMA is jouw aanspreekpunt: van het overleg, tot de offerte, tot de bestelling en de service achteraf. Bij ons is iedereen een professional.

Jouw ERIMA-voordelen

Home of Teamsport: In ons moderne ERIMA Logistiek Centrum (ELZ) liggen op meer dan 20.000 m2 meer dan 3,5 miljoen producten voor jou en jouw team opgeslagen. Met tot 50.000 artikelen per dag zorgt een ultramodern magazijnsysteem waarvoor wij bekend staan: uitstekende leveringsmogelijkheden, consistentie en snelheid.

Neem nu contact met ons op

SNELLE LEVERING

Meer dan 3,5 miljoen producten zijn altijd in voorraad in ons centrale magazijn en klaar voor onmiddellijke verzending. Zelfs voor bestellingen van grote hoeveelheden zijn al onze artikelen per direct leverbaar.

LANGE BESCHIKBAARHEID

Of het nu gaat om een verandering van spelers of slijtage van sportkleding, clubs en teams veranderen voortdurend.  Daarom zijn onze teamlines vier jaar beschikbaar en kunnen ze op elk moment eenvoudig worden nabesteld.

PREMIUM KWALITEIT sinds 1900

Bij sommige sporten kan het er ook al eens intensief aan toe gaan. Daarom hechten wij veel belang aan de kwaliteit, duurzaamheid en levensduur van onze sportartikelen.

120 jaar ervaring met teamsport

100 % teamsport! Wij zijn sinds 1900 actief als fabrikant van sportartikelen en hebben in heel Europa een netwerk opgebouwd met meer dan 2.000 vakhandelaren en duizenden clubs. Wij zijn de specialist voor het uitrusten van teams, ploegen en complete clubs met sportkleding en accessoires. Of het nu gaat om voetbal, handbal, volleybal, tennis, atletiek, hardlopen, gymnastiek, tafeltennis of een andere sport of activiteit die in teamverband wordt beoefend

Naar de ERIMA-geschiedenis

ERIMA is jouw partner

Je team en jij hebben nog vragen? Wil je eerst een vrijblijvend overleg? Wil je een individuele offerte of wil je direct bestellen? Schrijf ons dan via ons contactformulier - wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Clubgegevens

 Klik hier voor de regelgeving inzake gegevensbescherming.

 

Dealers zoeken

We zijn dicht in jouw buurt!